21.01.16

Випробування на міцність

Шановні колеги!
   20 січня 2016 року на базі КВНЗ КОР "Академія неперервної освіти"відбувся третій  етап ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2016" у номінації "Математика". Нарешті - фінал! Тепер я можу поділитися своїми враженнями ...
і почуттями від конкурсних випробувань. Хвилюючими були перший і другий конкурсні етапи, під час яких потрібно було проявити свою майстерність, ерудицію, компетентність, та бути артистом. 
  Переживала під час проведення всіх етапів та найбільше, коли був конкурсний урок. Тема мого уроку "Метод інтервалів" - 9 клас (поглиблене вивчення). Хочу щиро подякувати класному керівнику і учням 9 класу (з якими проводила урок) БСПМШ І-ІІІ ступенів № 16 ім.  М. О. Кириленка, за розуміння і моральну підтримку, яка так була необхідна всім нам - конкурсантам!
   Вітаю всіх своїх колег із фіналом! Конкурсні випробування були цікаві: презентація свого досвіду, творчі завдання - створити проект по вказаній темі і скласти задачі по мультику! 


  Дуже рада була спілкуванню з Бакал Оленою Петрівною, Павленко Ольгою Вікторівною,  Драбенко Ольгою Вікторівною, Усовою Аллою Анатоліївною, майстерність яких є неперевершеною!




 Кожне випробування робить нас сильнішими, відкриває нове, вчить розуміти один одного, прислухатися до думки колег! Я ще раз впевнилася, що меж пізнання не існує: за кожною новою сторінкою йде наступна - ще цікавіша! 
 Хочу подякувати за продуманість і організацію конкурсу Ліпчевському Леоніду Володимировичу, завідувачу відділом методики викладання математики, фізики та астрономії.
     Багато суперечок з приводу існування фахових конкурсів. Пропоную всім, хто говорить, що це змагання "папками", просто пройти через ці випробування, відчути весь процес, отримати скільки переживань і хвилювань!
   Бажаю всім колегам успіхів у всіх творчих задумах, дітей, які бажають вчитися і шанують нашу працю!

10 коментарів:

  1. Олено Євгеніївно! Від щирого серця вітаю вас з перемогою. Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, щастя й людської шани, безхмарних мирних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень. Успіхів вам у всіх ваших починаннях!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за таке щире вітання! Вам зичу творчого натхнення і нових перемог!

      Видалити
  2. Вітаю з перемогою! Бажаю такого ж результату на наступному етапі змагань!

    ВідповістиВидалити
  3. Вітаю з перемогою! Бажаю перемог у подоланні наступних вершин.

    ВідповістиВидалити
  4. Олено Евгенівно, щиро радію Вашій перемозі, але вважаю, що це не найвища взята висота. Бажаю мирного неба, надійних друзів, натхнення, наполегливості (чого Вам не позичати). Вітаю!

    ВідповістиВидалити
  5. Валентино Григорівно, дякую за щирі слова вітання! Хочу Вас також привітати з призером обласної олімпіади і побажати творчої наснаги, оптимізму (який Ви передаєте і нам) та нових перемог!

    ВідповістиВидалити