27.03.16

Веб-квест "Приїздіть до нас на Україну"

        
       Єдиний шлях, що веде до знань, - це діяльність
                                                                        Бернард Шоу

    Як добре, що в нашому житті скільки позитиву! Мені радісно повідомити всіх, що дві мої учениці 6 класу - Корнелюк Оля і Пафік Настя, продовжили працювати в наступному веб-квесті ...
"Приїздіть до нас на Україну", який організувала Богданова Ольга Олексіївна! Обидві пройшли до фіналу - МОЛОДЦІ! Пафік Настя виборола ІІІ місце серед учасників. Користь від участі дуже велика - досвід роботи з Інтернет-ресурсами, створення презентацій, робота з картами, іннографіка! Попрацювати довелося добряче!  Ваша участь - це сходинка до нових знань! Вітаю дівчат з премогою!

4 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Я дуже за Вас рада! Ольга Олексіївна пропонує нам спробувати свої сили і в наступному веб-квесті!

      Видалити
  2. Добрий вечір, Олено Євгеніївно! Давно не заходила до Вас на сторінку. Була з дітьми у Львові. Сьогодні зайшла - і знайшла багато цікавої інформації.Дякую! По-перше, вітаю Вас з Подякою від організатора квесту за активне залучення найбільшої кількості учасників і вітаю Пафік Настю з перемогою. МОЛОДЕЦЬ!. По-друге, шкодую, що я зі своїми учнями не долучилася до веб-квесту "Приїздіть до нас на Україну".Сьогодні зв'язалася з Ольгою Олексіївною і вона запросила взяти участь у веб-квесті з фізики. Але це трішки не моє. Думаю)))))

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, Наталіє Василівно! Рада, що Ви побували у Львові! Львів - місто, в якому кожного разу відкриваєш для себе щось нове, і знову хочеться відвідати його! А за веб-квест: так, чудова організація, Ольга Олексіївна молодець!

    ВідповістиВидалити