07.02.17

Підсумки роботи



  Зараз модно підводити підсумки роботи за певний період часу. Я також вирішила це зробити, тим більше, що є про що розповісти. Отже, мова піде про залучення учнів Яготинського НВК № 3 до роботи в освітньому онлайн середовищі МіксікеСлово «міксіке» в перекладі з екстонської – чомучка. Почали ми працювати на сайті ще рік тому, бо зацікавилися математичним тренажером усного рахунку Прангліміне. І починали ми саме з тренувань, які можна використовувати в різних класах і по різних темах. А ще є можливість
створювати самому інтерактивні вправи. Поступово середовище Міксіке стало невід'ємною частиною нашого шкільного життя. У цьому році тематика заходів, що пропонують організатори, надзвичайно різноманітна! І хочу сказати, що не всі діти байдужі, що є охочі до відкриття нового, до подолання вершин! Про це говорить той факт, що до 200 учнів були залучені у всіх конкурсах, що проводилися (підтвердження - сертифікати, дипломи учасників)! Приємно, що є команда дітей, які не пропустили жодного заходу, що проводився, і з нетерпінням чекають наступних! Це наші активісти - Пафік Настя, Корнелюк Оля, Твердохліб Яся, Трохименко Віка, Івахно Наташа, Журавська Катя! Дівчата і зараз долучилися до математичного квесту!
   Хтось може заперечити мені, що тут такого, а Ви спробуйте самі! 
   Щиро дякую організаторам середовища Міксіке за їхню працю і можливість нашим дітям розвиватися, пробувати свої сили, отримувати перші свої перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар