12.01.18

Вчимося разом

                                                          Педагоги не можуть успішно когось вчити, якщо в цей                                              же час ретельно не вчаться самі. Алі Апшероні

  Саме під таким девізом пройшов районний семінар вчителів математики Яготинського району. Заняття розпочала методист відділу освіти Ганжа Світлана Іванівна. У своєму виступі вона акцентувала увагу на використання інтерактивних технологій на уроках математики. Творчі вчителі району - Філімон Світлана Володимирівна, Ганжа Любов Василівна, Коробченко Любов Василівна, Шевченко Катерина Володимирівна, Дмитренко Галина Василівна,  приєдналися до виступу Світлани Іванівни і поділилися досвідом створення "Ромашки Блума" (одного з прийомів критичного мислення). Естафету перейняла Литвиненко Тетяна Миколаївна, яка поділилася досвідом створення задач для реалізації на уроках математики наскрізної лінії "Громадянська відповідальність". Співпраця, творча атмосфера тривали і в практичній майстерні по створенню інтерактивних вправ на LearningApps. 
                                Дякую всім за море позитиву і відкриття нового! 




















6 коментарів:

  1. Які ви молодці! Чудовий матеріал! Успіхів у подальшій роботі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за Вашу підтримку! Отримала море позитиву від спілкування з колегами!

      Видалити
  2. Наснаги у роботі, втілення планів у життя, шановні колеги!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Прийміть і мої вітання! Нехай Новий рік буде роком творчих звершень, відкриття нового! Прикро, що в цьому році не маю 10 класу, так би із задоволенням прийняли Ваше запрошення до квесту!

      Видалити
  3. Добрий день, Олено Євгенівно! Щиро вітаю зі святами!Здоров'я, успіхів, творчої наснаги.
    Вперше чую про "Ромашку Блума". Де можна дізнатися більше? Я розумію, Інтернет - гарна штука, але хочеться з "перших уст". Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за вітання! Завжди чекаємо від Нового року тільки позитивного і найкращого! "Ромашка Блума" - один з прийомів критичного мислення, коли підбираються питання 6 видів. Спочатку, як завжди, знайомство в інтернеті, потім курси онлайн "Критичне мислення для освітян" на Prometeus. Скільки всього ще є цікавого, часу тільки обмаль. Успіхів і нових відкриттів!

      Видалити