26.04.18

Творчий пошук

    Чи є в нашій роботі позитив? Є, і цьому підтвердження заключне заняття майстер-класу  «Упровадження інтерактивних технологій навчання на уроках математики та в позаурочний час ‒ шлях до формування творчої особистості», що був проведений 25 квітня на  базі КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти». У дружній атмосфері працювали творчі, креативні вчителі математики. Під час обговорення розглядали актуальні питання
методики проведення уроків, інноваційні підходи, прийоми формування критичного мислення. Кожен з нас розуміє, що будь-які зміни слід починати з себе! "Родзинками" свого досвіду поділилися з нами Войтенко Світлана Василівна, Погребна Лідія Василівна, Торішня Валентина Миколаївна. Кульмінаційним моментом стало вручення нам сертифікатів, яке урочисто провела керівник навчального відділу Майборода Зінаїда Яківна! Я вдячна всім колегам, учасникам майстер-класу, за розуміння, співпрацю, бажання відкрити для себе нове, невтомний пошук у нашій справі - не просто розкрити для дітей світ Математики, а дати ще шанс на успіх! Хочу подякувати Майбороді Зінаїді Яківні, Стадніченко Галині Михайлівні за підтримку, співпрацю при підготовці і проведенні занять! Всім бажаю творчого натхнення, бажання самовдосконалюватися і позитиву, без якого неможливе наше життя і наша спвльна справа!





































3 коментарі:

  1. Дякую Вам, Олено Євгенівно, за Вашу професійну висоту. Пишаюся Вами. Вчителі Київщини у захваті від вашого досвіду. Так тримати, наснаги Вам і добра.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за підтримку! Цей рік був непростий для мене, але скільки енергії, позитиву, щирого дружнього відношення отримала від трьох обласних семінарів! Хочу всім побажати не зупинятися, а вікривати для себе нове! Успіхів і творчих звершень!

      Видалити
  2. Підтверджую слова Наталії Олександрівни!

    ВідповістиВидалити