25.04.16

Випробування на міцність

  22 квітня 2016 року у Львові відбулося офіційне закриття конкурсу "Учитель року - 2016" в номінації "Математика". Шквал емоцій, різні відчуття переповнювали всіх фіналістів. Ми витримали - і це найголовніше! Всі, хто пережив ці дні конкурсних випробувань, - переможці!
Темп конкурсних випробувань був дуже енергійний: починаючи від роботи на власному блозі (попередня публікація - це і є одне з випробувань), що виявилося на мою думку найлегшим; екстремальних ситуацій на уроках; створення і захисту навчальних проектів! Всі переживання в минулому, залишилися в пам'яті позитивні моменти, і їх було дуже багато. Дякую долі за можливість познайомитися з творчими вчителями математики, які стали друзями; збагатитися досвідом, пізнати нове. Всі учасники пам'ятатимуть оригінальні питання голови журі Працьовитого Миколи Вікторовича. Хочу підкреслити об'єктивність, строгість всіх членів журі, і водночас моральну підтримку під час непростих випробувань! Дякую організаторам конкурсу, гостинним господарям, що нас приймали! 
  Щиро бажаю всім колегам здоров'я, творчого натхнення, щоб робота була в радість, а навчання для дітей - задоволення! Успіхів!











8 коментарів:

  1. Вітаю з перемогою! Творчих успіхів у нелегкій педагогічній праці.

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю з перемогою! Нехай Вам завжди вистачає сил і мудрості на нові творчі ідеї. Нехай і надалі Ваші знання, життєвий досвід і вогонь душі будуть сповна віддані дітям!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую! Щиро бажаю Вам творчої наснаги і успіхів у всіх починаннях!

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю із заслуженою та достойною перемогою!!! Бажаю міцного здоров`я та творчої наснаги для подальшої реалізації вашого творчого потенціалу! Успіхів завжди і у всьому і тільки перемог!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую за щирі вітання!!! Олено Петрівно, бажаю Вам здоров'я, мирного неба, творчого натхнення і успіхів у всіх починаннях!

    ВідповістиВидалити
  6. Вітаю з перемогою! Не зупиняйтеся на досягнутому. Робіть відкриття, вивчайте нові технології та діліться досвідом з нами.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за вітання! Це досягнення без Вашої підтримки було б неможливим! Миру, добра і успіхів Вам!

      Видалити